Γ. Μουρούτης: Η ΝΔ το κατεξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα – Οι Ευρωεκλογές μας αφορούν όλους | Πατρίδα TV

29 Μαΐου 2024
Γ. Μουρούτης: Η ΝΔ το κατεξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα – Οι Ευρωεκλογές μας αφορούν όλους | Πατρίδα TV

Συνέντευξη στην «Πατρίδα TV» παραχώρησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης, μιλώντας για μια σειρά θεμάτων.

«Το 80% των πολιτικών που εφαρμόζονται στη χώρα μας προέρχονται από την Ευρώπη. Από τα πιο πολύπλοκα όπως το μεταναστευτικό, οι υποδομές και η περιφερειακή ανάπτυξη έως τα πιο απλά όπως οι φορτιστές για τα κινητά μας», ανέφερε ο Γιώργος Μουρούτης, καλώντας τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες την Κυριακή 9 Ιουνίου.

«Όταν ο Πρωθυπουργός σου προτείνει να είσαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής δεν μπορείς να αρνηθείς», δήλωσε ο κ.Μουρούτης, που έχει διατελέσει Διευθυντής στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού και Διευθυντής Επικοινωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου επί κυβέρνησης Σαμαρά ενώ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα.

«Ο κόσμος πρέπει να επιλέξει τη ΝΔ γιατί είναι το κατεξοχήν Ευρωπαϊκό κόμμα, έβαλε και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα θέματα που θα απασχολήσουν την Ευρώπη στα επόμενα χρόνια, ο Γιώργος Μουρούτης στάθηκε ιδιαίτερα στην κλιματική αλλαγή όχι σαν θεωρητική αλλά σαν πρακτική έννοια εκθέτοντας ως παράδειγμα τον τρόπο που αυτή επηρεάζει την παραγωγή του πρωτογενούς τομέα και κατ’επέκταση την τσέπη του κάθε πολίτη αλλά και στο δημογραφικό αφού, όπως είπε, «η Ευρώπη γερνάει και πρέπει να ληφθούν άμεσα στρατηγικές για να μην μεγεθυνθεί το ζήτημα».

Σχετικά Άρθρα