Γιώργος Μουρούτης: Έτοιμος για την Ευρωβουλή με την αύρα του… Ομπάμα! | Espresso

25 Μαΐου 2024
Γιώργος Μουρούτης: Έτοιμος για την Ευρωβουλή με την αύρα του… Ομπάμα! | Espresso

Με το βλέμμα του στις πολιτικές που θα αναδείξουν την ευρωπαϊκή πολιτιστική κληρονομιά, στο Δημογραφικό, στην κλιματική αλλαγή και στις προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Μουρούτης. Αυτή, πάνω κάτω, θα είναι και η ατζέντα του στο Ευρωκοινοβούλιο, εάν εκλεγεί φυσικά.

Ο Γιώργος Μουρούτης, διαπρεπής επικοινωνιολόγος και εκδότης σήμερα, στο πρόσφατο παρελθόν συμβούλευε άλλους, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να… συμβουλέψει τον εαυτό του.
«Η πιο επιτυχημένη συνταγή είναι να μην υποκρίνεσαι, να είσαι ειλικρινής» λέει στην «Espresso» ο Γιώργος Μουρούτης, που προτιμά, αντί του κλασικού προεκλογικού αγώνα των συγκεντρώσεων, να οργανώνει θεματικές εκδηλώσεις για επίκαιρα ζητήματα που «καίνε» τον κόσμο.

Συζητώντας μαζί μας για τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη «πολιτικά επιδερμικό» και τον Νίκο Ανδρουλάκη «πολιτικά μονοθεματικό».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., που είχε την τύχη να γνωρίσει τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα, παίρνοντας τα αποκλειστικά δικαιώματα των βιογραφιών τους, φιλοδοξεί, όπως μας λέει, να κάνει το ίδιο με τον θρυλικό Νίκο Γκάλη. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, μετά τις εκλογές θα του προτείνει να εκδώσει τη βιογραφία του – και αυτό είναι είδηση!
Ο έρωτας της ζωής του Γιώργου Μουρούτη είναι η σύζυγός του Ολια. Ερωτας όμως για εκείνον είναι και ο Φούσκας, το γηραιό σκυλάκι του, που, παρά τα χρόνια του, τον συνοδεύει στο περπάτημα και το τζόγκινγκ, γυμναστική που οδήγησε τον Γιώργο Μουρούτη να γίνει σούπερ fit!

 

 

Σχετικά Άρθρα