Γ.Μουρούτης: Είναι ζήτημα δημοκρατίας να ψηφίσουμε στις 9 Ιουνίου | Radio Me

03 Ιουνίου 2024
Γ.Μουρούτης: Είναι ζήτημα δημοκρατίας να ψηφίσουμε στις 9 Ιουνίου | Radio Me

Για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη μίλησε στο Radio Me ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή 9 Ιουνίου, απηύθυνε μέσω του Radio Me και της εκπομπής “Δεύτερος Καφές”, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης τονίζοντας ότι είναι ζήτημα δημοκρατίας να ψηφίσουμε. «Θεωρούμε πολλά πράγματα δεδομένα. Η δημοκρατία στηρίζεται στη συμμετοχή, στην προσωπική άποψη και θέση του καθενός για τα πράγματα και έχουμε όλοι μας ευθύνη ώστε να είναι στέρεη και ισχυρή. Το μέλλον και τη ζωή μας πρέπει να την καθορίζουμε οι ίδιοι», είπε συγκεκριμένα.

 

Ερωτηθείς αν το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι η σταθερότητα, σημείωσε ότι «αυτό το δίλλημα ετέθη στο τραπέζι από την αντιπολίτευση και η κυβέρνηση όφειλε να σηκώσει τ

Ερωτηθείς αν το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι η σταθερότητα, σημείωσε ότι «αυτό το δίλλημα ετέθη στο τραπέζι από την αντιπολίτευση και η κυβέρνηση όφειλε να σηκώσει το γάντι. Στις 9 Ιουνίου δεν ψηφίζουμε για κυβέρνηση. Όταν όμως ο δημόσιος διάλογος γίνεται με όρους τοξικούς και εσωτερικού περιβάλλοντος έχει και εσωτερικά πολιτικά χαρακτηριστικά. Μην ξεχνάτε ότι ο κ.Κασσελάκης έχει ζητήσει ήδη εθνικές εκλογές». 

Το πιο σημαντικό για τον κ.Μουρούτη είναι η σταθερότητα της Ελλάδας μέσα στο ευρωπαϊκό περιβάλλον και γι αυτό «πρέπει να δώσουμε μια ευρωπαϊκή δύναμη στη ΝΔ και τον πρωθυπουργό για να συνεχίσει να είναι ο ηγέτης που εγγυάται αυτή τη σταθερότητας σε μια ταραγμένη εποχή»

Σχετικά Άρθρα